Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Cortina fietsen

Cortina Zomeractie (E-)U4 Solid

Cortina Zomeractie (E-)U4 Solid

Gratis accu upgrade en AXA kettingslot

Bij aankoop van een Cortina (E-)U4 Solid ontvangt u een GRATIS ART**-goedgekeurd AXA kettingslot t.w.v. €42,95! Bij de elektrische variant, de Cortina E-U4 Solid, ontvangt u naast het slot een GRATIS accu-upgrade t.w.v. € 150,-. Kiest u bijvoorbeeld voor een 750 Wh accu, dan krijgt u die voor de prijs van de 450 Wh accu. Actie is geldig tot en met 15 september 2019, OP=OP. Bekijk de overige actievoorwaarden onderaan de pagina.

De Cortina fiets is een Dutch fashion bike

Cortina groeit snel

Veel Nederlanders kopen een Cortina fiets. Hierdoor is Cortina is één van de snelst groeiende Nederlandse fietsmerken. Uit de cijfers van oktober 2018 van onderzoeksbureau GfK blijkt zelfs dat Cortina marktleider in stadsfietsen is!

De focus van Cortina ligt sinds jaar en dag vooral op vernieuwende designs. Het doel is om fietsen te ontwikkelen naar de laatste mode- en fashiontrends. Dit is vooral terug te zien in het kleurgebruik en de mooie details die karakteristiek zijn voor Cortina fietsen. "Een fiets moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet ook gebruiksvriendelijk zijn en aansluiten bij de wensen van de gebruiker", aldus mede-eigenaar Chris Kruitbosch. Daarom zijn er van dit Zwolse fietsmerk speciale Cortina familiefietsen en transportfietsen.

Cortina U4 Transport

Het meest populaire model van Cortina is de Cortina U4 Transport. Als u bijvoorbeeld bij een school komt dan staan de rekken vol met deze robuuste transportfiets! De Corina U4 is onderhoudsarm door onder andere de gesloten kettingkast en heeft 7 versnellingen. Met de voor- en achterdrager is deze Cortina transportfiets ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik in of naar de stad. De Cortina U4 Transport is met recht één van de meest populaire transportfietsen in Nederland!

Bij één van de 100 Bike Totaal Cortina dealers, 'Brandspots' genoemd door Cortina zelf, kunt u ook diverse andere Cortina fietsen kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Cortina U5, Cortina U1 en de Cortina Blau. 

Cortina moederfiets

Bij het ontwerpen van Cortina moederfietsen (door Cortina familiefietsen genoemd) is rekening gehouden met een bredere instap. Er is bij de Cortina Roots bijvoorbeeld meer ruimte tussen het zadel en het stuur, zodat u nog gemakkelijk kunt opstappen als er een kinderzitje gemonteerd is. Want als mama (of papa!) heeft u al genoeg aan uw hoofd en is een beetje extra comfort altijd welkom. Is de kleine het kinderzitje ontgroeit en toe aan zijn of haar eigen fiets? Dan is de Cortina Roots moederfiets ook gewoon te gebruiken als transportfiets.

Cortina dealer

Cortina fietsen zijn regelmatig in de aanbieding, dus houd onze folder in de gaten! Als u nog niet zeker weet welke Cortina fiets bij u past dan staat de Bike Totaal vakman met een Cortina-dealerschap altijd voor u klaar. Zij helpen u graag, door een proefrit te regelen bijvoorbeeld!

Tweedehands Cortina fiets voor dames of voor heren kopen? Bekijk dan onze tweedehandspagina en zoek online bij een Bike Totaal winkel in uw buurt.

Actievoorwaarden Cortina Zomeractie

Cortina (E-)U4 Solid

Bij aankoop van een Cortina (E-)U4 Solid ontvangt u een GRATIS Cortina Barcelona AXA kettingslot t.w.v. €42,95! Dit slot is door AXA speciaal voor Cortina gemaakt. De opdruk 'Don't touch my Cortina' maakt 'm extra bijzonder! Bij de elektrische variant, de Cortina E-U4 Solid, ontvangt u naast het slot een GRATIS accu-upgrade t.w.v. € 150,-. Kiest u bijvoorbeeld voor een 750 Wh accu, dan krijt u die voor de prijs van de 450 Wh accu. Actie is geldig van 1 juli 2019 t/m 15 september 2019, OP=OP.  Geldig op alle Cortina E-U4 Solid modellen uit de 2020 collectie.

Actievoorwaarden slot:

  • De looptijd van deze actie is van 1 juli 2019 tot 15 september 2019. U kunt tot uiterlijk 30 september uw gratis slot claimen via dit formulier.
  • Om uw gratis slot te claimen, dient u een foto van de aankoopbon van de Cortina (E-)U4 Solid te uploaden. Aankoopbonnen met datum tussen 1 juli en 15 september 2019 komen in aanmerking voor het gratis slot.
  • Na het verzenden van het formulier ontvangt u het slot binnen 10 werkdagen.


Actievoorwaarden accu-upgrade:

  • Koop tussen 1 juli en 15 september 2019 een Cortina E-U4 Solid bij Bike Totaal en ontvang een GRATIS accu-upgrade t.w.v. € 150,-.
  • U ontvangt bij uw Bike Totaal fietsenwinkel de accu-upgrade. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen